• PINK-GELLAC
  • MANI + PEDI
  • GELAATVERZORGING
  • LASH LIFTING

TianDe gisteren, vandaag en morgen

Gepubliceerd op 24 oktober 2021 om 22:26

De TianDe Beauty and Health Corporation werd opgericht in 2007 in Rusland. Voor de oprichters inspireerden ze de landen van Oost-Azië, oude genezingstradities afkomstig uit het oude China en Tibet, filosofische en spirituele tradities van het Oosten - die allemaal te vinden zijn onder de hoekstenen van TianDe. Het merk TianDe is sinds maart 2012 vertegenwoordigd op de Tsjechische markt en zijn populariteit in Europese landen groeit voortdurend.

Een ander belangrijk onderdeel van het merk TianDe is Altai. Het sprookjesachtige gebied met vele religieuze monumenten en heilige plaatsen is het pittoreske thuisland van TianDe. En hier, in een van de mooiste en ecologisch schoonste uithoeken van onze planeet, wordt nu de productie van het bedrijf geproduceerd.

Wij geloven dat we in de natuur alles kunnen vinden wat nodig is voor de gezondheid en schoonheid van de mens. Daarom gebruiken we unieke natuurlijke ingrediënten bij de productie van TianDe-producten. Om alle nuttige eigenschappen van natuurlijke componenten te behouden en aan mensen te geven, proberen we de nieuwste technologieën te gebruiken bij de productie van producten.

Bedrijven die TianDe-productie produceren, worden beheerst door internationale kwaliteitsnormen volgens ISO 9000-2001 en GMP.

TianDe productie is nu vertegenwoordigd in 32 landen over de hele wereld. 

Tegenwoordig zijn er meer dan 1000 service- en dealercentra van het bedrijf in Tsjechië, Rusland, Letland, Polen, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan.

 

Sinds kort is de enige fysieke winkel in Dordrecht (NL)  geopend waar iedereen welkom is.

Heeft u advies nodig of  heeft u vragen?

Ik help u graag !

 

 

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.