• PINK-GELLAC
  • MANI + PEDI
  • GELAATVERZORGING
  • LASH LIFTING

krant artikel

Gepubliceerd op 13 januari 2022 om 23:09

Adriana Celik verhuisde dertien jaar geleden vanuit Tsjechië naar Dordrecht en was direct verliefd op de stad. Ze woonde daarna tijdelijk in Rotterdam en Spijkenisse, maar wist: ik wil terug naar Dordt. Nu is ze druk bezig in het pandje aan de Vriesestraat 92, want hier opent ze binnenkort haar eigen cosmeticawinkel TianDe by Adri.

De nieuwe winkel in de Vriesestraat is nog vol in de verbouwing, maar Adriana weet precies hoe het eruit komt te zien. TianDe by Adri wordt een cosmeticawinkel waar je onder andere producten voor gezicht, lichaam, haar en make-up kunt kopen. De muren krijgen een grijze betonlook en er komt één groene muur met verschillende planten. Daar komt ook een echte neongroene kikker te wonen.

Sceptisch

“TianDe is een merk dat oorspronkelijk uit Rusland komt, maar ik kwam er door mijn thuisland Tsjechië mee in aanraking”, vertelt Adriana. “De allereerste keer dat ik het merk gebruikte, was toen mijn rug veel pijn deed. Ik deed er een speciale pleister op en was eerst wat sceptisch. Hoe kon zo’n pleister me helpen? Maar de volgende dag was mijn rugpijn over. Ik was enorm onder de indruk en ging me verder in het merk verdiepen. Ze werken onder andere met traditionele Chinese geneeskunde.”

Webshop gestart

“Ik kocht douchegels, crèmes en andere producten en was er enthousiast over. Vriendinnen wilden het ook proberen en vonden het ook een fijn merk. In Nederland is het niet te krijgen, dus moest ik het steeds vanuit het buitenland bestellen. Toen bedacht ik me: waarom haal ik het merk niet gewoon naar hier? Ik startte in oktober met mijn webshop en dat ging meteen goed.”

Ik schrok van de binnenkant van het pand. Er moest zoveel gebeuren!

Veel geluk

Een paar maanden later liep Adriana tegen het leegstaande pand in de Vriesestraat aan. Ze belde de makelaar, maar die vertelde dat het inmiddels was verhuurd. “Toch kreeg ik een paar dagen later opnieuw een belletje. De verhuur ging niet door, of ik nog wilde komen kijken. Dat heb ik gedaan, maar ik schrok van de binnenkant van het pand. Er moest nog zoveel gebeuren! Daarom wilde ik er niet mee doorgaan. De makelaar had een goede deal voor me en ik dacht: het is nu of nooit. Niet veel later kreeg ik de sleutel en de winkel is nu van mij!”

Nagel- en schoonheidssalon

Eind januari is Adriana klaar met haar opleiding tot nagelstyliste. Ook gaat ze de studie tot schoonheidsspecialist afronden én ze hoopt binnen een half jaar klaar te zijn met de opleiding voor huidverzorging. “Zo kan ik naast de producten ook diensten aanbieden. Ik houd echt van gezelligheid en kletsen met mensen, dus dat kan op deze manier. Zo combineer ik al mijn interesses. In de winkel komt ook een hoekje met twee poefjes en een bijzettafel, zodat klanten ook even een kopje koffie kunnen drinken.”

Adriana hoopt TianDe by Adri op zaterdag 5 februari te openen, maar dat is onder voorbehoud. “Het ligt eraan of de winkels dan weer open mogen en of de winkel helemaal af is. Maar ik hoop het wel. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!”


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Loes van Wetten
16 dagen geleden

Ik heb interesse in de gelaatsverzorging producten. Graag iets meer informatie voor oudere huiden.
Hartelijke groet,
Loes